duminică, 7 martie 2010

Plimbare de seara

    Desi scopul initial al iesirii din casa in seara asta a fost pana la bancomat si apoi la "kineji" sa iau o portie de "vita cu broccoli", pana la urma s-a dovedit a fi o minunata plimbare pe inserate prin imprejurimi !
    A fost o zi superba azi, a iesit soarele, s-a incalzit pana pe la 15 grade Celsius ( asta e temperatura ce am prins-o pentru dupa-masa, dar sunt convins ca au fost mai multe la pranz ). Chiar si acum sunt 12 grade !
    In sfarsit se simte ca vine primavara ! Un semn in acest sens e si multimea de motociclisti ce am vazut-o in oras astazi. A inceput lumea sa iasa, o data cu primele raze de soare :) Cu totii ne-am saturat de frig si iarna !
    Asta inseamna ca foarte curand cineva va merge la gradina botanicaaaa !!

4 comentarii:

  1. ..si noi tocmai am venit de la o plimbare de malul oceanului si o cafea cu ^bear claws la panera....ceva mai multe grade in florida...dar inca frig...vad ca ne petrecem timpul in acelasi mod...interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. oooh, bear claws de la Panera sunt buuuune !!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna treaba!!! macar tu sa te bucuri de vreme frumoasa. La noi ninge iar!!! Primavara nu da semne sa se intoarca !!!!! VREM POZE!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. De cateva ore citesc tot ce ai postat pe blog si e foarte tare, am inceput cu ultimele si dupaia am vazut k de fapt inceputul era de jos si le-am luat in ordine...deja mi s-a intiparit si mie visul american si chiar vreau sa ajung pe acolo...pana atunci sa ne mai pui poze pe unde mergi sa vedem si noi locuri atat de superbe, la care deocamdata doar visam...si e misto k chiar simt k e un vis american implinit adica ai un job stabil,si faci ce iti place, mergi, vizitezi, ai unde sa stai, ti-ai facut preiteni...felicitari pt curajul de a te aventura sa pleci, cu toate riscurile de rigoare si bafta in continuare, cine stie, poate o sa ne vedem pe taram american...Salutari din Cluj, Stelutza( prietena cu Carmen Rusu si Mihaela)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!