duminică, 23 august 2009

Donuts ?

Cred ca cu totii am vazut prin filmele americane faimoasele lor gogosi. Cel putin eu mereu m-am tot gandit ce gust or fi avand de sunt preferatele politistilor americani.Dar nu numai lor le plac acele "donuts" , ci si lui Homer Simpson :D
Asadar, trebuia sa incerc si eu odata. Imi amintesc ca prima oara am mancat "donuts" in Cluj acum cativa ani. Era o rulota in Piata Mihai Viteazul, cam vizavi de Gogoasa Infuriata, care facea "american donuts" .Erau bune si relativ scumpe. N-au rezistat mult, din pacate .
Daaar aici, nu se putea sa ratez ocazia de a gusta "donuts" .
Asa ca am dat o fuga la Dunkin'Donuts sa iau "1/2 dozen donuts" .

....si aici, continutul :


Concluzia : sunt la fel de delicioase precum arata. Da, stiu, au foarte multe calorii. Nu poti manca mai mult de 2 odata,oricat de tentante sunt si oricat de multa pofta iti fac .Dar sunt bune, un desert care merita incercat macar o data ca sa vezi cum e. Plus ca le-am savurat uitandu-ma la un vechi serial "geek" , IT Crowd , nici nu mi-am dat seama cum am topit trei :)
Ma intorc acum la film si la ultimele gogosi din cutie, mmmmmmmmm

4 comentarii:

  1. nici nu ma asteptam la altceva de la tine..:)) Imi amintesc ca si in liceu erai tot timpul pofticios si trebuia neaparat sa gusti din toate sandwich-urile fetelor ( ca baieti nu isi puneau mancare pentru pauze inafara de Adi Osian :)) ). Si chiar daca nu se pot manca mai mult de doua tu ai reusit sa indesti ardeleneste mancarea ca sa incapa trei din prima :))
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. D`OH .Homer simpson ar fi mandru de tine . Cu ce gusturi sunt donuts-urile ???

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!