luni, 29 noiembrie 2010

Cirque du Soleil - Wintuk

    Mi-aş fi dorit să însoţesc post-ul ăsta cu multe poze, filmuleţe...însă din păcate politica celor de la Cirque du Soleil e strictă.
    Aşadar, încerc în câteva cuvinte să descriu experienţa avută aseară, în Madison Square Garden, la spectacolul "Wintuk" de la Cirque du Soleil. A fost primul spectacol de-al lor la care am participat (în România n-aş fi avut ocazia asta degrabă...), aşa că am rămas efectiv cu gura căscată la ce am vazut!!!
    Felul cum se îmbină acrobaţiile cu povestea (un băiat porneşte în căutarea cauzei pentru care nu există zăpadă), prin "clasicele" elemente de echilibristică, dar şi costumele colorate şi decoraţiunile inedite, fac experienţa de vis. Totul e în mişcare, iar dacă îţi desprinzi privirea pentru câteva secunde de la personajul principal, vezi că nimic nu e static, cu toţii completează cu succes execuţia centrală.
    Am rămas foarte plăcut impresionat, şi m-am convins că voi încerca să merg de-acum la toate spectacolele lor pe viitor (a fost a treia încercare de fapt, la Banana Shpeel mi s-au anulat două spectacole la care luasem bilete).
    Wintuk, în ultimul său sezon, e abia la început iarna asta, aşa că, dacă nu aţi mers până acum, mergeţi şi luaţi bilete din timp :) Pe show-ul de ieri, am plătit aproximativ $70 în total, printr-o promoţie aplicată prin TicketMaster.
    Veţi avea parte de multe surprize plăcute!

6 comentarii:

  1. Oh, da! Cand i-am vazut prima oara in Dallas, am zis ca visez.:)Sunt niste ARTISTI! Apoi i-am vazut in Las Vegas, am fost la 3 spectacole. ARTA! Daca cumva ajungi in Las Vegas nu-i rata. Acolo au show-uri grandioase cu teme aparte si doar acolo le poti vedea. Aplauze maxime!!!
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana, nu cred ca voi ajunge degraba in Las Vegas, asa ca ma multumesc sa fiu cu urechile ciulite la show-urile lor din New York :)
    Asa m-am simtit si eu, ca intr-un vis, un basm trait in timp real...abia astept sa vina urmatorul spectacol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand am fost prima data la CdS, realmente am vrut sa fug cu circul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lola: fugim data viitoare, bine? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am vazut Kooza vara trecuta, in Vancouver, si am fost super impresionata, cred ca a fost unul din cele mai frumoase spectacole pe care le-am vazut vreodata; m-am bucurat tare mult cand am aflat ca in trupa respectiva erau si doi romani :) am postat despre show si la mine pe blog, esti binevenit oricand sa citesti :) pacat ca nu se pot face poze la spectacolele lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Roxana, interesant, nici nu stiam ca au (avut) performante in care erau si romani!
    Desigur, am sa intru si la tine pe blog :)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!