vineri, 8 ianuarie 2010

Ianuarie...

...dar si decembrie, au venit cu o multime de schimbari !
   A trecut mult de cand nu am mai postat, dar din cauza programului ce l-am avut la servici, am fost efectiv dat peste cap. Iar adevarul e ca si din cauza frigului ce s-a lasat peste New York in ultimele saptamani, nu am mai mers nicaieri :(
   Asadar, cu ce ma mai "laud" ?
   Am primit de ziua mea un hamster de la colega de apartament. Din pacate, animalul e foarte agresiv, musca, nu e "user friendly" absolut deloc. Si nu am reusit sa-l imblanzesc pana acum (daca stie cineva vreo metoda de a imblanzi un hamster care musca, as fi recunoscator), de aceea nici nu am poze cu el. Altfel, e dragalas (e gri cu putin alb), si cu greu s-a prins ce e rotita si cum se foloseste :)
   Mi-am cumparat un televizor, dupa indelungi analize de buget si de necesitate. Dar dorinta de a avea un tv cu ecran maaare a fost prea puternica, asa incat mi-am comandat o plasma Panasonic de 42" . Pot doar sa zic ca e BEEEESTIAAAAL de tare sa vezi filme din pat pe un asemenea televizor, si ca pana la urma si-a meritat banii achizitia.
   Dar probabil cea mai mare schimbare e noul servici pe care l-am inceput de saptamana asta. Am lasat deoparte Webair si turele de noapte, si lucrez acum la Advomatic .Aproximativ acelasi job (tot "systems administrator" se cheama pozitia), doar mai putina bataie de cap cu clientii si mai mult proiecte interne. Saptamana de acomodare a fost ok, programul e bestial - de la 10 la 18 - de luni pana vineri. Plus, am primit laptop si telefon (cu plan de voce,mesaje si date nelimitate, yeeee) nou-noute .
   Acum ca mi-a trecut si raceala ce am avut-o, si cu weekendurile libere, sper sa pot sa mai ies si sa mai vizitez vreun muzeu sau sa dau pe la patinoar, oh ce dor imi e sa patinez !
   Si acum, ma intorc la upgrade-ul de Ubuntu de pe laptopul de la munca (politica firmei : toti angajatii folosesc linux !)

3 comentarii:

  1. oooooOOO era vremea sa mai si postezi puhere, congrats pentru noul job. M-am uitat la laptop, e super avion, sa-l folosesti sanatos.numa bine, si un an nou fericit, si plin de impliniri pe toate planurile. Open source rulezzz

    RăspundețiȘtergere
  2. ba salaru cat e salaru ...lasa restu`

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari man, vadd ca iti merge bine, ar fi si cazul, ti-am citti bloaga cu interes, dar postul asta e special pt k imi aduce aminte de Piggy si Bubu, desi acum putem spune ca suntem ok, tot mai dor imi este de perioada aia.
    Si eu am tot Lenovo laptopul.
    Numa bine.
    Rala, :)) cj

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!