sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Ciorba de varza cu afumatura

   Mi-am "luat inima in dinti" si am dat azi o fuga la unul din magazinele romanesti din New York. Am fost la "Muncan Meat Market" in Ridgewood. Dupa cum ii zice si numele, e specializat in produse din carne. De cum intri, miroase a Romania si a produse afumate pe care in alta parte nu le gasesti...
   Pornit fiind sa nu fiu atras in capcana de a cumpara multe, mi-am cumparat costita afumata si... niste jumari. Foarte sanatoase ambele, recunosc, dar imi lasa gura apa la vederea jumarilor. Pana si colega mea de apartament, cu care am mers, desi initial a zis ca nu e interesata in a cumpara ceva, nu a rezistat tentatiei de a lua un muschiulet de porc care arata extraordinar de bine :)
   Inapoi acasa, am facut reteta Amaliei de ciorba de varza cu afumatura. Am mai pus si cativa cartofi, si a iesit o nebunieeeeee !!
   Vine cineva la o farfurie ?

3 comentarii:

  1. Eu stiu de magazinul -Muncan- din Astoria si miroase a Romania, intr-adevar:) Nu am mai fost demult acolo, nu sint mare carnivora, dar au produse bune,delicioase. Pofta buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu, eu, eu!
    miaaam, trebuie sa fie taaare buna =P~
    sa-mi pastrezi si mie o farfurioara :*
    TE IUBESC! :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmmmm .... !!! Si eu as vrea o portie, dar de ciorbita de fasolica pe care o mananc eu peste o ora jumate ce zici ? Te astept pe la mine ??? :D

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!