sâmbătă, 3 octombrie 2009

Saptamana schimbarilor

Casa noua, telefon nou :)
In ordinea importantei, cam astea sunt schimbarile ce le-am facut saptamana ce se incheie indata .
M-am mutat in alta chirie, mai aproape de Manhattan -> timp mai putin pierdut pe mijloacele de transport, mai ales dimineata cand e rush-hour si ma intorc din tura de noapte. E si putin mai ieftin, asa ca sper ca in timp schimbarea se va dovedi pozitiva si ca a fost o decizie buna .
In al doilea rand, am reusit sa imi fac un abonament la mobil, iuhuu.Pentru aceeasi bani (40$/luna, si e cel mai mic) am mai multe minute si mai multe avantaje. Unul din ele a fost ca am reusit sa cumpar un telefon nou la pret redus. Asa ca mi-am luat un E71x foarte smecher pentru 100$ .Not bad, huh ?
Mai ramane ca saptamana viitoare sa imi pun internet (momentan am o 'furaciune' de wi-fi de la ceva vecini, mersi Gaby !) de la EarthLink. Oferta destul de nasoala, un fel de UPC : aproape 40$/luna pentru un 'up-to' 7 mbps download, si un amarat de 384 kbps upload. Ce m-a intrigat e ca pentru acelasi 'best-effort' ,dar 10 mbps/512 kbps platesti triplu aproape. In fine, cum altceva nu am in zona, nu am de ales. Macar o sa platesc jumi-juma cu colega de apartamanent si nu va fi chiar asa mult .
Daca nu am alte noutati pana atunci, urmatorul post va fi de pe internetul meu legal folosit :)

5 comentarii:

  1. multa bafta! (fosta colga de ap;))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dan : un apart. cu 1 bedroom (2 camere cum ar veni) e undeva la 1000 - 1200 $ in Queens, eu acum aici la casa unde stau platesc 500 $, cealalta jumatate e impartita de colega .

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. zi bah cine e colega...nu mai sterge posturile

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!