marți, 22 septembrie 2009

Plimbare in Manhattan

Fiind ieri prima mea zi de "weekend",si profitand de vizita in New York a unei prietene din Cluj, am mers intr-o mica plimbare de 12 ore prin Manhattan .
Tinand cont de faptul ca aproape de noi este o linie de metrou direct pana in Times Sq.

primul loc in vizita a fost acesta :

Foarte multa lume, plin de turisti, agitatie, oameni in continua miscare, un loc in care nu stii unde sa intorci capul sau sa-l ridici ca sa ramai impresionat de cladirile din jur .
Un magazin extrem de dragut a fost M&M's .Parter + doua etaje cu produse branduite : cani, farfurii, tacamuri, prosoape, tricouri, geci, jucarii (carti de joc, domino, monopoly, sah !), perne, efectiv o gramada de chestii cu "omuletii" de la M&M's .Bineinteles, si un loc de unde puteai sa iti alegi oricat de mult M&M's ca desert :

Pe urma am facut o plimbare cu ferry-ul pana in Staten Island, ca sa trecem pe langa statuia libertatii si sa vedem Manhattanul de pe insula .

Departe de aglomeratia din partea opusa, Staten Island mi s-a parut un loc foarte dragut si linistit. Vreau sa mai merg intr-o zi sa ma plimb, cu siguranta voi gasi lucruri interesante de vazut si vizitat si acolo .
La intoarcere, poza cu statuia :

De ce nu am mers mai aproape de statuie, pe insula ei : pentru ca ferry-boat-ul e gratuit, pe cand o vizita pe insula statuii costa cateva zeci de dolari. Oricum mi-a fost suficient sa o vad din departare. Impresia e ca nu e asa de mare pe cat apare in filme/poze.
Seara s-a continuat cu o plimbare pe Broadway si apoi pe Brooklyn Bridge.
Putin mai multe poze de ieri aici .

2 comentarii:

  1. Salut. Ma numesc Stefan Herbst si sunt din Constanta. Super tari pozele din Central Park si cele din Manhattan. Imi place la nebunie in NY, doar ce am aplicat si eu pt loteria vizelor sper sa castig sa ajung in NY pt ca este visul meu. Iti las Id-ul meu de mess poate vorbim si imi spui mai multe despre NY. Multumesc mult! ID mess: herbst_ct

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!