duminică, 15 iulie 2012

evz.ro - dezgustător

    Foarte rar citesc presa din România, pentru că fiind aici sunt rupt de realităţile de acasă. O dată pe săptămână mă ţin la curent părinţii cu ce e mai important de aflat.
    Am făcut greşeala în seara aceasta să intru pe saitul vechiului şi renumitului ziar Evenimentul Zilei.
    Încă de pe prima pagină, după ce s-a încărcat cu greu de atâtea reclame, am fost lovit de nişte dezgustătoare articole ale "celui mai bun portal de ştiri".
    Chiar aşa a ajuns presa în România? Am rămas perplex şi fără a mai putea continua pe acel sait.
    Ce credeţi că transmit asemenea articole celor plecaţi din România?... Doar starea deplorabilă în care a ajuns ţara, din păcate...


3 comentarii:

  1. Asta dezbateam si eu pe Facebook! Mi se pare ingrozitor ce se intampla in Romania, numai stiri rele, dolarul si euro s-au dus rau de tot in sus, imaginea externa a Romaniei este la pamant, la TV se promoveaza numai non valori si lista poate continua. Nu vreau sa par ipocrita si sa spun ca vai ce bine este in America, dar viata de aici nu se compara cu cea din Romania. Eu sunt venita in US de 5 luni, dar daca as putea sa imi aduc parintii si fratele sa locuiasca cu mine, as fi cea mai fericita. Parca ei acolo nu au nicio bucurie! Totul este trist!

    RăspundețiȘtergere
  2. In numai cinci luni ti-ai dat seama deja. Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu finalizare fericita, sau fara? eu pun pariu ca esti doar invidios ca nu esti instalator :)))
    Presa main-stream din romanania a ajuns sa fie un puroi fara sens, asa ca am renuntat sa o citesc demult. Citim despre Romania in ziarele straine, poate sunt ceva mai obiective....

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!