marți, 11 ianuarie 2011

Mâncare pe gratis

    Astăzi am trăit prima experienţă de acest gen: un local nou deschis a oferit mâncare gratis!
    "Minunea" s-a întâmplat la Hot Clay Oven în downtown Manhattan. Se vrea a fi prima locaţie dintr-un posibil lanţ de fast-food-uri cu specific indian. Pe aici se zice că va fi un fel de Chipotle indian (pentru cine nu ştie, Chipotle e alt lanţ celebru cu mâncare mexicană).
    Aşadar, ca să profităm de primele 2 ore de mâncare pe gratis, am pornit cu încă doi colegi în jurul prânzului către localul cu pricina. O coadă care se întindea 10 metri în stradă, iar înăuntru şerpuia o linie lungă, lungă plină de oameni. Ca fapt divers, toate categoriile sociale înăuntru: de la persoane îmbrăcate business à la "financial district", până la simpli oameni de pe stradă atraşi de afişele mari "FREE food". Evident, cu toţii eram curioşi să încercăm noua mâncare.
    Am ceva experienţă cu mâncarea indiană, aşa că m-am aventurat la un Malai Chicken (nu, nu era cu mălai) - pui marinat în smântână şi condimente - învelit într-un naan wrap (o lipie indiană, făcută în faţa ta, delicioasă), peste ele salată verde, roşii, mazăre şi sos de smântână cu usturoi. Un deliciu! Şi tot din partea casei am primit şi un suc, gratis :)
    Dacă vom mai merge acolo? Cu siguranţă. Şi colegii mei au fost încântaţi de acest local. Deşi probabil ora pierdută în rând doar pentru a economisi $8 nu prea a meritat, ne-a ajutat măcar să ne convingem că Hot Clay Oven e bun şi dacă nu e pe gratis :)
    Adresa fast-food-ului e la ei pe site, şi recomand oricui are drum în downtown să încerce! Mai ales că mâine şi joi, între 11 şi 2PM şi între 5 şi 8PM, totul e redus 50% ;)

Un comentariu:

  1. Ha ha, super funny, deci mancare indiana/mexicana gratuita...hai ca inca nu am experimentat asta pe aici :)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!