marți, 18 ianuarie 2011

Îţi vine sau nu să crezi...

...dar Ripley's believe it...or not nu e nici pe departe ceea ce vor ei să fie...
    Ce vor ei să fie de fapt? Un loc în care sunt adunate curiozităţi şi ciudăţenii din întreaga lume, atent selecţionate care să te lase cu gura căscată şi ochii bulbucaţi. Din păcate pentru ei, ar fi avut efectul ăsta dacă nu s-ar fi inventat internetul sau dacă actualele generaţii n-ar fi vizionat niciodată emisiuni la televizor.
    Plasat strategic în Times Square, cu nişte reclame luminoase de-ţi fură privirea...


...locul e într-adevar amuzant şi de speriat pentru copiii mici sau pentru cine în decurs de 20 de ani nu a deschis niciodată un ziar, tv sau calculator.
    Amalgamul conţine poze cu personaje care au făcut subiectul cărţii recordurilor, animale împăiate (viţel cu două capete, o vită cu 5 picioare, o găină cu patru labe care cică e crescută într-o fermă din România), măşti indiene, statuete ale zeilor fertilităţii sau norocului, mâncare rusească pentru cosmonauţi, o sală de tortură din antichitate, un scaun electric...şi cam atât în mare.
    Probabil cel mai mişto e tunelul care are pereţii în mişcare, creându-ţi o stare de dezorientare totală şi dezechilibru...când de fapt platforma pe care mergi e statică!
    Totul într-o incursiune de o oră şi jumătate, pentru $30.
    Nu zic că nu sunt interesante multe din lucrurile alea, o familie cu copii se poate distra bine, doar că oricare ar fi circumstanţele, preţul mi se pare mult, mult prea mare pentru ceea ce oferă ei.
    Pentru puţinele poze făcute, click aici. Nu vă lăsaţi induşi în eroare de moaca mea fericită, a fost doar de dragul pozelor :)

2 comentarii:

  1. Am primit multe sfaturi de genul: Viziteaza orice in afara de "Ripley's believe it or not". Si chiar daca m-am impiedicat de Ripley's si in Panama City Beach, si in Los Angeles, Orlando, Key West ... insa am tinut cont de sfaturi si nu l-am vizitat niciodata - tripadvisor.com are multe review-uri negative despre acest loc - pe aceiasi idee: Un muzeu dezamagitor !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. hm ... ! din poze sa sti ca pare destul de interesant. dar .... sti cum este niciodata pozele nu reflecta realitatea. Numai bine !!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!