joi, 18 februarie 2010

Poza cu taurul

    De cand noul servici e situat chiar langa simbolul districtului financiar din New York, zilnic ma amuz de multimea de turisti care, indurand frig, ploaie, zapada, viscol, dardaie si se pozeaza cu taurul . 
    Mai jos o poza surprinsa azi cand mergeam sa iau pranzul :


 

    Sincer mie mi se pare de-a dreptul penibil sa stai la rand, sa te inghesui, ca sa prinzi o poza 'inedita' cu taurul. Cand mi-a zis colegul ca cea mai lucioasa parte a taurului sunt testiculele sale, am crezut ca glumeste. Dar am vazut de nenumarate ori oameni facand cele mai scarboase si oribile poze cu 'organele' bietului animal.
    De mult ori cred ca daca vremea e urata (si acum fiind iarna, aproape mereu a fost frig si vreme de stat in casa) n-o sa fie lume la taur. Dar...fie ca e dimineata, la pranz, sau seara, ca ploua sau ninge... taurul isi ia portia de celebritate cu constiinciozitate. Articolul de pe Wikipedia face si el referire la 'importanta' acestui simbol din New York :)
    In alta ordine de idei, azi am incercat prima oara mancare "de pe strada". Am cedat in cele din urma mirosului deosebit de imbietor si mi-am luat un Gyro la farfurie, cu orez, de la una din tonetele de langa taur, care arata cam asa :

   
    Mancarea a fost,spre surprinderea mea, delicioasa. Si multa. Si ieftina ! Cu siguranta, o optiune de luat in calcul de acum inainte la pranz :)

PS : daca vreodata veniti in New York, eu nu va duc la poza cu taurul. Sîc!

7 comentarii:

  1. cica "Halal Food" :))
    sa-ti fie de bine, pui :*
    si astept o poza cu tine si taurul, nu cu turistii, dar mai la primavara sa fie caldut :P

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha, bine zis Mihaela. Cand o sa fie mai cald ca sa nu i inghete mana cand pune mana pe ...taur ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta ne lipseste si noua aici pe coasta de NW, dar se pare ca vor sa puna carturi de hotdoage cu 4$ hotdogul...cam scump dar cool :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar o toneta cu red bull nu au pus langa taur??? Ma gandesc ca ar prinde bine !!! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Funny ...am fost in NY, dar partea aceea a orasului am vizitat-o din tour bus. Nici nu imi aduc aminte sa fi mentionat de taur... hmmm Trebuie sa mai vin in NY ..prea multe lucruri de vizitat in doar 3 zile

    RăspundețiȘtergere
  6. @Stefan : buna idee, mi-a placut poanta :))
    @Eliza : 3 zile nu cred ca ajung sa poti vizita toate locurile care le are New Yorkul demne de a fi vazute :) Asa ca, mai hai si aloca-ti mai multe zile !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ati inteles gresit. Taurul ala sunt eu, normal ca toti vor poza cu mine ;)) Si nici nu-mi imiaginam ca inca nu ai incercat mancarea stradala din NY!!! I'll die for a NY hotdog right now!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!