vineri, 26 februarie 2010

In toiul iernii

    De doua zile ninge in continuu aici in New York. Desi la inceput zapada se topea de cum cadea pe pamant, de aseara a inceput sa se acumuleze cu repeziciune, astfel incat in dimineata asta TOATE autobuzele si trenurile (liniile de metrou) sunt in intarziere, sau sunt schimbate orele de circulatie.
    De pe geamul casei unde locuiesc m-a intampinat privelistea de mai jos cand am vrut si eu sa 'controlez' starea vremii :

 

  

   In poza a doua, acolo la mijloc unde e acea "carare" sunt de fapt niste trepte :)
   Pe mine nu ma afecteaza aceasta vreme deloc, dimpotriva : e a doua oara luna aceasta cand voi munci de acasa. Ceea ce e extraordinar de bine ;)

9 comentarii:

  1. foarte misto arata zona in care locuiesti. linistita si cu parfum de epoca. unde e?

    RăspundețiȘtergere
  2. Alex :)
    E in Queens, in Maspeth. Intr-adevar, e foarte frumos aici si linistit.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos... vad ca nu mai vorbesti despre mancare...
    acum am terminat dieta..poti sa mai dai cateva idei de rtete :))

    claudia

    RăspundețiȘtergere
  4. vremea asta a venit din ROmania !!!! :D pacat ca nu va putem trimite si autoritatile, sa aveti parte de aceeasi bucurie ca si noi !!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu asa de mult m-am saturat de vremea astaaaa... In fiecare dimineata, trezitul cu 15 min mai devreme decat de regula: scoate matura-da jos grosul de zapada de pe masina, scoate spatula de parbriz-da jos gheata de 3 degete, baga lopata-scoate zapada de la rotile masinii. Intri in casa congelat si plin de nervi...GRRRR!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu va mai plangeti pentru ca sunteti norocosi, la noi cum cad 2-3 fulgi de zapada ... gata totul e paralizat !!!!! vi-l dam pe Berceanu de la transporturi sa vedeti ce bine e :)) !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna
    am ajuns la birou...Ca si de obicei , mi-am baut cafeaua in fata calculatorului, citind ultimele stiri de pe Bistriteanu....Reportajul despre tine l-am vazut ,dar nu am reusit sa il citesc pana astazi....Am intrat pe blog-ul tau si am citit tot...Vreau sa iti zic ca mi-a captat atentia...Am retrait momente pe care le-am petrecut , ca si strain ...intr-o alta tara...Entuziasmul fata de tot ce e nou, dar intr-un fel si spaima fata de necunoscut...Dorul de casa , dar si dorinta de adaptare la noua tara....Astep noi postari...O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  8. @Anonymous : multumesc pentru gandurile frumoase. Daca mai citesti comentariul meu, mi-ar placea sa imi spui pe unde esti acum, sau de cat timp esti plecat(a) ... :)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog semnaţi-vă dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc!