luni, 31 august 2009

Rest in pieces

Cam asa e subtitlul filmului "Final Destination 4" de la care m-am intors in seara asta .
Pentru cei carora le-au placut si primele trei filme din serie, acesta e la fel de bun, plin de suspans si de efecte speciale halucinante. Iar vizionarea lui in 3D aduce un plus de spectacol nemaiintalnit pana acum la primele trei parti.
A fost primul film vazut in 3D ( Ice Age 3 pe care l-am vazut tot 3D e mai degraba film de desene animate) , si merita incercate senzatiile noi ale unui film horror vazut asa ;)
Il recomand fanilor "Final Destination" pentru ca e o continuare foarte buna a trilogiei - trebuie sa recunosc ca aducerea lui in 3D l-a facut sa fie extrem de bun - , iar celorlalti daca vor sa incerce senzatii tari tridimensionale .

joi, 27 august 2009

Edward Scissorhands & Brooklyn Bridge

Tocmai am venit de la film ! Dar nu de la cinema, ci din.. parc .
Brooklyn Bridge Park (si nu doar ei,am mai vazut asemenea actiuni si in Grand Central Park) organizeaza in fiecare vara seri de filme in aer liber, cu intrarea gratis .
E o atmosfera superba, mai ales ca nu e nici cald, nici racoare, cel putin in seara asta a fost numai bine. Foarte multa lume, cu paturile sau scaunele de acasa, miros de BBQ, popcorn, chips, porumb fiert si fara alcool :)

Filmul, Edward Scissorhands, a fost dragut, chiar il recomand celor ce nu l-au vazut.
Dupa film am facut o plimbare extrem de placuta pe Brooklyn Bridge, inspre Manhattan .Foarte multi turisti, biciclisti, toti profitam de o seara perfecta de vara .
Poze de la plimbare, unele mai reusite, altele praf de tot (deh, nu sunt un expert si nici aparatul nu e profi), pe galeria picasa .

duminică, 23 august 2009

Donuts ?

Cred ca cu totii am vazut prin filmele americane faimoasele lor gogosi. Cel putin eu mereu m-am tot gandit ce gust or fi avand de sunt preferatele politistilor americani.Dar nu numai lor le plac acele "donuts" , ci si lui Homer Simpson :D
Asadar, trebuia sa incerc si eu odata. Imi amintesc ca prima oara am mancat "donuts" in Cluj acum cativa ani. Era o rulota in Piata Mihai Viteazul, cam vizavi de Gogoasa Infuriata, care facea "american donuts" .Erau bune si relativ scumpe. N-au rezistat mult, din pacate .
Daaar aici, nu se putea sa ratez ocazia de a gusta "donuts" .
Asa ca am dat o fuga la Dunkin'Donuts sa iau "1/2 dozen donuts" .

....si aici, continutul :


Concluzia : sunt la fel de delicioase precum arata. Da, stiu, au foarte multe calorii. Nu poti manca mai mult de 2 odata,oricat de tentante sunt si oricat de multa pofta iti fac .Dar sunt bune, un desert care merita incercat macar o data ca sa vezi cum e. Plus ca le-am savurat uitandu-ma la un vechi serial "geek" , IT Crowd , nici nu mi-am dat seama cum am topit trei :)
Ma intorc acum la film si la ultimele gogosi din cutie, mmmmmmmmm

luni, 17 august 2009

New York Aquarium

Dupa cum am scris acum cateva zile, am inceput "maratonul" vizitelor prin New York.
Astazi am mers la Acvariul din New York .
Destul de aproape de mine, am ajuns pe o vreme torida la o plaja minunata si mare .Cu siguranta cat de curand o sa petrec o zi si acolo ;)
Pretul unui bilet - 13$ .
Acvariul nu e extrem de mare,insa suficient de spatios incat sa nu te plictisesti pret de cateva ore. Foarte multe acvarii, specii de pesti exotici dar nu numai, animale marine mari - totul au facut sa treaca timpul fara sa imi dau seama .
Bulina neagra pentru conducere - lipseau cu desavarsire informatiile despre speciile de pesti pe foarte multe acvarii ! In schimb,foarte multi angajati care sareau la orice intrebare ai avea si te ajutau foarte amabili .
Ca si la noi, exista si spectacole deschise publicului cu reprezentatii haioase facute de ingrijitori/dresori impreuna cu foci, rechini si .. atat. Fara delfini. Nu au delfini deloc ! Au rechini, pinguini, foci - de multe feluri, dar delfini nu !
Chiar nu imi pot imagina un spectacol deschis publicului la un acvariu fara delfini !Poate sunt eu mai old-fashioned si ma gandesc la acvariul din Constanta, dar totusi ...
Poze de la iesirea de azi pe galeria picasa .

sâmbătă, 15 august 2009

To-do list Aug - Sep

Howdy ?
Mai mult pentru evidenta personala zic eu, vreau sa fac o lista cu locurile ce vreau sa le vizitez neaparat luna aceasta si in septembrie .
Ordinea nu e neaparat cea de mai jos, totul depinde de timp si de buget :)

....deocamdata ajung,tinand cont ca pot merge intr-un singur loc o data pe saptamana si ca o vizita la oricare din locurile de mai sus poate sa imi ocupe o zi intreaga :)
Lista ramane oricand deschisa. Daca stie cineva alte locuri care merita a fi vazute in NY, astept sugestiile !